• Mecah tetanduran pabrik Mecah tetanduran pabrik

    Mecah tetanduran pabrik

    Diadopsi karo mecah pabrik kanggo proses nggunakake nglereni, attrition, komprèsi utawa impact pasukan kanggo tlatah ukuran partikel amba kanggo nggoleki / Ultra serbuk nggoleki. Zhengyuan wis dirancang lan dikembangaké sawetara paling mesin panggilingan majeng kanggo wêdakakêna proses. Read More
  • tanduran classifier Air tanduran classifier Air

    tanduran classifier Air

    Air classifier digunakake kanggo pamisahan bahan mbusak ukuran rasah lan ukuran partikel bakal kontrol kanthi ngatur kacepetan wheel kelas. Ing ndhuwur Motong bakal kurang saka 2um karo classifier Highly eficient. Read More
  • tanduran pabrik werni kelas tanduran pabrik werni kelas

    tanduran pabrik werni kelas

    Media pabrik werni digunakake kanggo mecah bahan kanggo nggoleki / ultrafine ukuran karo bal, biasane iku dipasangake karo Klasifikasi kang bisa retrun bahan oversize bali menyang kamar pabrik werni kanggo nambah kapasitas output lan nyimpen konsumsi energi. Bal bakal nggunakake chrom dhuwur, Keramik lan zirkon miturut bahan prabédan. Read More
  • Silicon powder surface modification process technology and system

    Silica powder is made of natural quartz ore, fused silica, etc. as raw materials, processed through multiple processes such as grinding, precision classification, and impurity removal. It has high insulation, high thermal conductivity, and high thermal stability,acid and alkali resistance, abras...

WE ARE BANG

Zhengyuan Powder Engineering Equipment Co., Ltd. anjog peralatan Processing wêdakakêna lan sistem Produsèn lan supplier, menehi sawetara saka sudhut pabrik jet, Klasifikasi online, pabrik impact, pabrik werni, pabrik roller, pulverizers plastik, lumahing wêdakakêna mesin nutupi lan liyane. Various aksesoris kanggo peralatan Processing wêdakakêna, kaya mesin packing, beya bledug lan feeders Rotary uga kasedhiya. Minangka pimpinan diadegaké ing peralatan Processing wêdakakêna lan sistem, Zhengyuan nawakake kaluwihan saka pengalaman proses ing pangertosan potensial kinerja karo sawetara saka sudhut bubuk.

app lication

Provided complete solutions for thousands of powders, Resolves many manufacturing dlifficulties in powder processing.

mineral non logam

materi Soft

Kalsit, Dolomit, Kaolin, Barite, Quartz, talc, Zircon Sand, Wollastonite, Coal Powder, Calcium cahya karbonat, Mica, Dat, Attapulgite, Brucite, Bentonit, Garnet, Magnesite, Andalusite, Pyrophyllite, kalium Feldspar, Diopside, Rectorite, Diatomite , Gypsum, Pearlite etc.

materi hard

Carborundum, Boron Carbide, Putih corundum, Zirconia, Cerium oksida, suhu High Alumina, Silicon nitride, Boron Nnitride, Brown nggabungke Alumina etc.

sinau More

Kimia

Magnesium Hydroxide, Aluminium Hydroxide, Commercial alumina, α-alumina, silika gel, karbon ireng, karbon ireng putih, obat omo, herbisida, insektisida wêdakakêna wettable, dicepetaké barium sulfat, vesicant, wêdakakêna neon, katalis, resin, Teflon, poliethelin, polypropylene , polyving akohol, dye, karbon powder, karet, nilon, aluminium silicate, assistant PVC, preparation Plastik, kalium perchlorate, Acrylic Tape, natrium karbonat, titanium dioxide, permen karet Guar, anhydrous sodium sulphate, karbon aktif, wêdakakêna epoxy, asam stearic, amonium Polyphosphate, Pewax, selulosa, titan putih, wêdakakêna kayu, wêdakakêna pring, serat Singkong, belerang etc.

sinau More

industri Ceramics

frit Keramik, werna glaze Keramik, zirconium silicate, wesi oxide, krom oxide, pigmen neon, titanium dioxide, wesi oxide abang, titanium phthalocyanine, brighteners neon etc.

sinau More

bahan baterei

bahan cathode

Lithium kobalt oxide (LCO), lithium manganate (LMO), lithium kobalt nikel manganate (NCM), lithium kobalt nikel aluminate (NCA) ...

bahan mentahan cathode

Kobalt oxide, lithium karbonat, lithium hydroxide, lithium hydroxide monohydrate, dioxide manganese ...

bahan elektroda Negative

grafit bundher, grafit Ponggawa, coke wêdakakêna, microsphere karbon, Jarak coke lan ...

sinau More

Pharmaceuticals Food

obat Cina lan Western

Urotropine, ibuprofen, theophylline, cilostazole, vitamin C, cohosh ireng, carbamazepine, tank anggur, nimodipine ...

Food

Calcium, Gandum, Coral Powder, Bone Powder, Egg Peel, Konnyaku, Pati, Selulosa, Haematococcus, Sea timun ...

obat omo

Herbisida, fungicides, insektisida, wêdakakêna wettable, fungicides, chlorothalonil, bensulfuron-metil TC ...

sinau More
  • mineral non logam

  • Kimia

  • industri Ceramics

  • bahan baterei

  • Pharmaceuticals Food