Advantage Company

● drejtues risi R pavarur & D aftësinë

Të fortë R & D ekip dhe vazhdon siguron pavarur risi produkteve mbuluar shumë fusha të aplikimit dhe të zgjidhë shumë vështirësi në përpunimin e pluhur. teknologji Core kishte shkëlqeu produkte të ngjashme në shtëpi dhe jashtë vendit, është i vetmi Shandong Powder Equipment Engineering R & D Center, dhe Shandong Powder Pajisje Engineering Industrial Design Center. Mund të furnizimit me mijëra zgjidhje procesit pluhur.

● pjesë kryesore e tregut

Produkte dhe teknologji janë përdorur gjerësisht nga jo-metalike minerale, Materiale Ultra-hard, bateri materialeve të reja, Kimikatet, farmaci, Pesticide, grurë, magnetik materiale, materiale elektronike, materiale qeramike, materiale ndërtimi dhe metalurgji etj Sales shuma është i pari në mesin e industria dhe pjesa absolute e tregut në fushat e fund të lartë.

● Kina qendra më e madhe gjyq

Klasit botëror qendër gjyq pluhur në Weifang, më shumë se 400 grupe të llojeve të ndryshme të pajisjeve të gjykimit, qendra e Lartë standarde laboratorike përfshirë Marlvern Mastersizer 2000, Coulter Counter etj dhe 1: 1 industria gjyq është në dispozicion.

● China shkallë e madhe e prodhimit

pajisje të përsosur të përpunimit, të pajisur të gjitha llojet e makinave CNC, qendra të përpunimit dhe të prodhimit në shkallë pajisjeve të mëdha. Execute e sistemit në mënyrë rigoroze të cilësisë të menaxhimit. përmes sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO dhe certifikimit er, kapacitet vjetor prodhimi mund të arrijnë 1000 grupe.