farmaceutike Food

● kineze dhe ilaçe perëndimore

urotropine, ibuprofen, theophylline, cilostazole, vitaminë C, cohosh zi, carbamazepine, rezervuar vera nimodipine, pluhur viçit, fenofibrati, acyklovir, albendazole, nimodipine, ciacol, meloksikam, fenofibrati, amoksicilina, aprovir, albendazole, sulphanidine Hydrocortisone, oxytetracycline, indometacin , formik acid, pulmicone, flumequine, propafenon, propylsulfur, hydroxylcellulose, praziquantel, pirimidine, progesterone, kanamicina monosulfate, Imiquimod, paracetamoli, sultacillin, levofloxacin, levopropylline, Econazole nitrat, progesterone Chlortetracycline hydrochloride, Cu Ann Ned etj

● Food

Kalcium, elb, Coral Powder, Bone Powder, Veza Peel, Konjac, Amidoni, Celuloza, Haematococcus, kastravec deti, Ant Powder, Kikirik Shell, Perimet thatë, Miell Gruri, Malt, kalcium Citrate / Kaliumi, Carrageenan, sojë Powder, Coffee Bean , Mannite, Grimce Gum, Sodium alginate, Rape Pollen, hudhër bie etj kripë, guaska arre, mint, mbetje soje, krunde gruri, mbetje të gjakut, pluhur murriz, guaska, pluhur fruta, ksilitol, sorbitol, domate pluhur, balls patate , Cassava, torta, koenzima Q10, mikë ultrafine, rose polen, element placenta, pluhur Pearl, pluhur kakao, predhë kakao, bishtajore, laktozë, biskota, glukozë, kopër Oatshell, pluhur piperi, predhë gocë deti, qepë, predhë kikiriku, pluhur oriz , lëkura karkaleca, spinaq, fara pjepër, alga deti, etj

● Pesticidet

Herbicide, fungicide, insekticide, pluhur për tretje, fungicide, Chlorothalonil, bensulfuron-metil TC, imidacloprid, acetamiprid, carbendazole, klotrimazole, tiabendazoli etj