Mbeshtetje teknike

● dizajn proces Furnizim rrjedhë bazuar në vend;

● Furnizim vizatim pajisje themeli dhe parametër konkluzion pajisur;

● mbështetje teknike Furnizim për modifikimin e aplikimit të pajisjeve;

● Çmimi Kosto për teknologji azhurnimin;

● Mbështetja teknologji afatgjatë për zgjidhjen e vështirësive.