• Grinding tatangkalan ngagiling Grinding tatangkalan ngagiling

    Grinding tatangkalan ngagiling

    Diadopsi ku grinding cyber kana prosés migunakeun motong, attrition, komprési atawa dampak pasukan pikeun grind ukuran partikel badag kana rupa / ultra powders rupa. Zhengyuan geus dirancang sarta dimekarkeun sababaraha kalolobaan mesin panggilingan maju ka bubuk prosés. Maca deui
  • tutuwuhan classifier hawa tutuwuhan classifier hawa

    tutuwuhan classifier hawa

    Hawa classifier dipaké pikeun misahkeun bahan dipiceun ukuranana perlu jeung ukuran partikel bakal dikawasa ku nyaluyukeun laju kabayang Klasifikasi. Luhureun cut bakal kirang ti 2um kalawan classifier kacida eficient. Maca deui
  • tutuwuhan ngagiling bola Klasifikasi tutuwuhan ngagiling bola Klasifikasi

    tutuwuhan ngagiling bola Klasifikasi

    Media ngagiling bola dipaké pikeun grinding bahan pikeun rupa / ultrafine Ukuran jeung bal, ilaharna eta dipasangkeun kalayan classifiers nu bisa retrun bahan oversize deui kana chamber ngagiling bal pikeun ngaronjatkeun kapasitas output sarta ngahemat pamakéan énérgi. Bal bakal ngagunakeun chrom tinggi, keramik, jeung zircon nurutkeun bahan bédana. Maca deui
  • Industrial application of calcium carbonate

    Calcium carbonate is an important building material with a wide range of industrial applications. It can be used in papermaking, metallurgy, glass, alkali making, rubber, pharmaceutical, pigments, organic chemicals and etc… Normally it is used in the below industries: construction industry;...

Kami di sakuliah dunya

Zhengyuan Bubuk Téknik Equipment Co., Ltd. a ngarah alat ngolah bubuk jeung sistem produsén sarta supplier, nyadiakeun rupa-rupa cyber jet, classifiers hawa, cyber dampak, cyber bola, cyber roller, pulverizers plastik, beungeut bubuk mesin palapis sareng nu sanesna. Rupa-rupa asesoris pikeun alat-alat ngolah bubuk, kawas mesin paking, kolektor lebu jeung feeders usaha Rotary oge aya. Salaku hiji pamimpin ngadeg di alat ngolah bubuk jeung sistem, Zhengyuan nawarkeun kaunggulan tina pangalaman proses dina pamahaman potensi kinerja kalayan rupa-rupa powders.

aplikasi lication

Provided complete solutions for thousands of powders, Resolves many manufacturing dlifficulties in powder processing.

mineral non logam

bahan lemes

Kalsit, dolomit, Kaolin, Barite, quartz, Talc, Zircon Keusik, Wollastonite, Batubara Bubuk, Kalsium Lampu Karbonat, Mica, Bauxite, Attapulgite, Brucite, Bentonite, Garnet, Magnesite, Andalusite, Pyrophyllite, Kalium Feldspar, Diopside, Rectorite, Diatomite , gips, Pearlite jsb

bahan teuas

Carborundum, boron Carbide, Bodas Corundum, Zirconia, Cerium Oksida, Suhu High alumina, Silicon Nitride, boron Nnitride, Brown datar alumina jeung sajabana

Diajar deui

kimia

Magnésium hidroksida, Aluminium hidroksida, komérsial alumina, α-alumina, silika gél, karbon hideung, karbon hideung bodas, péstisida, herbisida, inséktisida, bubuk wettable, precipitated barium sulfat, vesicant, bubuk fluoresensi, katalis, résin, Teflon, poliétilén, polipropilén , polyving akohol, ngalelep, karbon bubuk, karét, nilon, aluminium silikat, asisten PVC, préparasi Plastik, kalium perchlorate, acrylic napel, sodium karbonat, titanium dioksida, karét diguar, anhidrat natrium sulfat, karbon diaktipkeun, bubuk epoxy, asam stearic, amonium Polyphosphate, Pewax, selulosa, Titan bodas, bubuk kai, bubuk awi, serat sampeu, walirang jeung sajabana

Diajar deui

industri keramik

frit keramik, warna glaze keramik, zirconium silikat, oksida beusi, kromium oksida, pigmén fluoresensi, titanium dioksida, oksida beusi beureum, titanium phthalocyanine, brighteners fluoresensi jsb

Diajar deui

bahan batré

bahan katoda

Litium kobalt oksida (LCO), litium manganate (LMO), litium kobalt nikel manganate (NCM), litium kobalt nikel aluminate (NCA) ...

bahan baku katoda

Kobalt oksida, litium karbonat, litium hidroksida, litium hidroksida monohydrate, dioksida mangan ...

bahan éléktroda négatip

grafit buleud, grafit jieunan, coke bubuk, microsphere karbon, pitch coke jeung ...

Diajar deui

farmasi Dahareun

obat Cina sarta Kulon

Urotropine, ibuprofen, theophylline, cilostazole, vitamin C, cohosh hideung, carbamazepine, tank anggur, nimodipine ...

kadaharan

Kalsium, sa'ir, Karang Bubuk, tulang Bubuk, Endog mesek, Konjac, aci, selulosa, Haematococcus, Laut bonteng ...

péstisida

Herbisida, fungicides, inséktisida, bubuk wettable, fungicides, chlorothalonil, bensulfuron-métil TC ...

Diajar deui
  • mineral non logam

  • kimia

  • industri keramik

  • bahan batré

  • farmasi Dahareun